Наследничката на Силви Вартан показва пищни форми в мрежата. Красивата Дарина

...
Наследничката на Силви Вартан показва пищни форми в мрежата. Красивата Дарина
Коментари Харесай

Първо разголване: Щерката на Силви Вартан изложи на показ сочен бюст в мрежата

Наследничката на Силви Вартан демонстрира обилни форми в мрежата. Красивата Дарина към този момент се изявява сполучливо като модел и се радва на забележителен триумф, пише  " Телеграф ". Красавицата показва добре завършеното си тяло с поредност от фотоси в Инстаграм. А търсачи на гении към този момент се обзалагат, че дъщерята на Тони Скоти най-вероятно ще е под прожекторите като майка си и татко си. Дарина е осиновена щерка на Силви Вартан, а животът й е като за филм. Момичето се ражда в оскъдно семейство и е изоставена в сиропиталище.
Когато е на 9 месеца, тя е осиновена от огромната Силви Вартан. Животът й от този миг нататък радикално се трансформира — тя израства със слушалки в ушите и таблет в ръцете, както със смях споделя майка й.



Семейството живее в Калифорния, а Дарина обожава да пътува. Редовно разгласява фотоси от фестивала в Коачела, от плажа в Маями бийч и други.
Мнозина виждат и какъв брой добре стои пред камерите. Обективите я следват на всички места — на басейна, на плажа, до момента в който пътува.

Младото момиче буди възхита у мнозина и даже има над 5000 почитатели в Инстаграм. А фешън спецове настояват, че може би скоро ще се качи и на подиума като манекенка.

Иначе Дарина се радва и на музикална заложба. С майка си пеят на една сцена, при едно от визитите на Силви в България.

Полусестрата на Дейвид Холидей, постоянно е обект и на смешки, поради обстоятелството, че е вуйна на дъщерите му Илона и Ема. А в действителност те са съвсем на една възраст и са като сестри.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР